|   | 
  • Kayseri AKP'de İstifa


    Kayseri AKP'de İstifa
    Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Rıza Başaran, AK Parti'den istifa ettiğini açıkladı.

    Başaran, AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanlığı ve basın kuruluşlarına gönderdiği istifa dilekçesinde, ilçelerinde belediye başkan adayı belirleme sürecinde üst yönetim kadrolarının tarafsız ve objektif kriterlere uymadıklarını öne sürdü.

    Başaran, dilekçesinde şu ifadelere yer verdi:

    "İlçe yönetim kurulunun görüş ve temennilerini dikkate almamaları, halkın iradesini hiçe sayarcasına bazı kişilerin dayatmaları sonucu arkasında halk desteği olmayan kişiyi aday belirleme gayretine girdikleri, bunda da muvaffak oldukları tarafımdan müşahede edilmesi nedeniyle kendime ve ilçe halkına duyduğum saygıdan dolayı, her bireyin kendisini temsil etme adına kullandığı oyun kendi şerefi ve onuruyla eş değer olduğu düşüncesinden hareketle, belirlenen belediye başkan adayına oy verme onursuzluğunu göstermeyeceğimden dolayı bugün itibarıyla mensubu olduğum AK Parti'den istifa ettiğimi tüm Sarıoğlan ve Kayseri kamuoyuna bildirir, saygılar sunarım."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.