|   | 
  • Kayseri'de aralık ayı geçen yıla göre daha soğuk geçti


    Kayseri'de aralık ayı geçen yıla göre daha soğuk geçti
    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Kayseri'de 2013 yılı aralık ayı, 2012 yılının aralık ayına göre daha soğuk geçti.

     Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012 yılı aralık ayında ortalama sıcaklık 2,6 derece olarak ölçülürken 2013 yılı aralık ayında sıfırın altında 3,1 derece olarak ölçüldü.

    Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ortalama en yüksek sıcaklık 7,8 derece olurken 2013 yılı aralık ayında 3,0 derece olarak belirlendi. 

    Ortalama en düşük sıcaklık değerlerinde de önceki yıla göre düşüşler yaşandı. 2012 yılı aralık ayında sıfırın altında bir derece olarak ölçülen ortalama en düşük hava sıcaklığı 2013 yılı aralık ayında sıfırın altında 9,1 olarak ölçüldü.

    Sonuç olarak Aralık ayının Kayseri'de önceki yıllara göre çok daha soğuk ve kurak geçtiği belirtildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.