|   | 
  • Kayseri'de dev uyuşturucu operasyonu!


    Kayseri'de dev uyuşturucu operasyonu!
    Kayseri’deki uyuşturucu operasyonunda gözaltında bulunan 12 kişi yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

    Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince geçtiğimiz günlerde yapılan uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 kişiden 12'si yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

     

    Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında yapılan operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen E. S., O. B., B. D., Y. E., E. M., M. Ç., M. G., E. Ş., T. M., Ş. B., K. C., A. B., F. O., M. Y. ve İran uyruklu H.R. yakalanarak gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan şahısların ikamet ve otolarında yapılan aramalarda 206 gram metamfetamin, 9,45 gram esrar, 0,10 gram bonzai, 11 adet ecstasy hap, 20 adet cinsel içerikli hap, 3 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi, 7 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet fişek, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 86 adet av tüfeği fişeği, 3 adet uzun namlulu tüfeğe ait fişek ve aralarında iletişim sağladıkları 2 adet telsiz ele geçirilmişti.

     

     E. Ş., T. M. ve Ş. B. dün çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer 12 şahıs da bugün yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Ahme t

      Polislerin ellerine sağlık

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.