|   | 
  • Kayseri'de eğitime kar engeli


    Kayseri'de eğitime kar engeli
    KAYSERİ', Kırşehir ve Nevşehir'de olumsuz hava şartları nedeniyle okullar bugün tatil edildi.

    Kayseri'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, olumsuz hava şartları nedeniyle Kocasinan, Melikgazi, Talas, Hacılar, İncesu, Bünyan, Felahiye, Sarız, Pınarbaşı, Özvatan ve Akkışla ilçelerinde okullar bugün tatil edildi. Bugün ayrıca engelli ve hamile kamu çalışanlarını idari izinli sayılacağı belirtildi.
    KIRŞEHİR'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ
    Kırşehir Valisi İbrahim Akın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildiğini söyledi.
    Vali İbrahim Akın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle Valiliğimizce 13.12.20 Perşembe günü il genelinde eğitime 1 gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaktır" dedi.
    NEVŞEHİR'DE EĞİTİME 1 GÜN ARA
    Nevşehir'de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün tatil edildi. 
    Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verildi. Engelli ve hamile kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.