|   | 
  • Kayseri'de Elektrik Kesintisi


    Kayseri'de Elektrik Kesintisi
    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.den yapılan açıklamada bakım - onarım çalışmaları nedeniyle 26 Ekim 2013 Cumartesi ve 27 Ekim 2013 Pazar günü bazı yerleşim birimlerinde ikişer saatlik kısmi kesinti olacaktır.

     26 Ekim 2013 Cumartesi günü 08.00 ? 18.00  saatleri arasında;

    Kocasinan?a bağlı Talatpaşa, M.Akif Ersoy, Mevlana, Serçeönü ve Sahabiye mahallelerinde

    Melikgazi?ye bağlı Mimarsinan Şirintepe, Gökkent, Mimarsinan Fatih, Tavlusun, Germir, Anafartalar, Selimiye, Kocatepe, Tınaztepe, 19 Mayıs, Seyitgazi ve Kılıçaslan mahallelerinde

    27 Ekim 2013 Pazar günü 08.00 ? 19.00  saatleri arasında;

    Kocasinan?a bağlı Kayabaşı, Çorakçılar, Aydınlıkevler, Hürriyet, Yenidoğan ve İstasyon mahallelerinde

    Melikgazi?ye bağlı Anbar, Ağaç işleri ve Demirciler sitesinin tamamında enerji kesintisi yapılacaktır.

    Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı belirtildi.

    Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.den yapılan açıklamada şebeke yenileme çalışmaları nedeniyle     27 Ekim 2013 Pazar günü bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyeceği bildirildi.

    08.30 ? 18.00  saatleri arasında; Şeker ve Anbar Mahallesi, Nayman Sokağı, 6161 Sokağı, Taksim Sokağı ve Altınoluk Caddesi üzerindeki işyerlerine elektrik verilemeyecektir.

    Çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği, yapılan bu çalışmalarla bölgeye daha kaliteli ve kesintisiz enerji verilmesinin amaçlandığı belirtildi.

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.