|   | 
  • Kayseri'de Karne Heyecanı


    Kayseri'de Karne Heyecanı
    Kayseri'de, 2013-2014 eğitim-öğretim yarı yılının bitmesinin ardından öğrenciler karneleri almanın sevincini yaşadı. Milli Egemenlik İlkokulunda, yarı yılın bitmesinin ardından Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, Melikgazi Erkaya Yırık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç öğrencilere karnelerini verdi.

      Düzenlenen törende konuşan Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç, "Biz bilgi ve birikimimizi okullarımızda öğrenmeye başladık. Belki de zaman geçti çoğunu bizler unuttuk. Şimdi bizler sizlerden daha iyi bilgilere sahip olacaksınız. Okumayı ve yazmayı vaktinden önce öğrenmişsiniz. Hepinizi kutluyorum. Sizleri bugünlerimize yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Okulunuzu sevin. Okuldan sakın kaçmayın. Bilmediğiniz bir şey olursa parmak kaldırıp ?öğretmenim bu konuyu anlamadım? diye soracaksınız. Şimdi bizler artık bu sıralardan geldik, geçtik. Türkiye'yi yönetiyoruz ama bizler artık görüyorsunuz ki yaşlandık, yerimize yeni fidanlar olarak sizler geleceksiniz. Bu sıraları sizler dolduracaksınız" diye konuştu.

    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz ise, ?Bugün karne münasebetiyle Milli Egemenlik İlkokulunda karne dağıtım törenini gerçekleştiriyoruz. İlimiz genelinde yaklaşık 282 bin öğrencimiz karnelerini aldı. Sömestr tatiline bugün başlıyorlar. Bu karne sadece öğrencilere verilen bir karne değil. Bu karne hem öğretmenlere, okula, aile ve çevreye de verilmiş bir karne. Bu çocukların geldikleri eğitim noktasında hepimizin bir sorumluluğu var. Bu bir değerlendirme için araçtır. Kesinlikle karneleri yargılamak için bir araç olarak kullanırlarsa çok ciddi yanlışa düşmüş olurlar. Biz böyle bir şey olsun istemiyoruz. Eğer öyle bir vakayla da karşılaşırsak bir eğitimci olarak ciddi anlamda üzülürüz. Biz bunu ileriye dönük bir planlama aracı olarak görmelerini arzu ediyoruz."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.