|   | 
  • Kayseri'de Kripto Para Dolandırıcılığı


    Kayseri'de Kripto Para Dolandırıcılığı
    Kayseri'de kripto para borsası üzerine şirket kuran K.A ve H.Ö.’nün, siteme para yatıran çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddia edildi.

    Son zamanlarda gündemde olan kripto para vurgununa Kayseri de eklendi. Kripto para şirketi sahipleri K.A. ve H.Ö. 3 yıl önce Kayseri’de şirket kurdu. Endless Yazılım Teknoloji A.Ş isimli şirket geçen aralık ayında, ‘Bitrota’ adındaki kripto para borsasını devreye aldı. Bu kişiler, ‘Talent’ adını verdikleri coine yatırım için çalışmalar yaptı. Kısa süre içinde ise sisteme yatırım yapan kişilerin sayısı arttı. Kripto para borsası üzerinden birçok kişiden 1 milyar liraya yakın para toplandı.
    İddiaya göre sistem bir süre önce çöktü ve şirket sahipleri izini kaybettirdi. Binlerce kişinin mağdur olduğu ifade ediliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.