|   | 
  • Kayseri'de kütüphanelere yatırım devam etti


    Kayseri'de kütüphanelere yatırım devam etti
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kovid19 sürecinde de semt kütüphanelerine yatırım yapmaya devam ettiklerini ifade etti.

    Ziya Gökalp ve Argıncık Mahallesi’ndeki semt kütüphanelerinde son aşamaya geldiklerini belirten Büyükkılıç, “Bu süreçte şehrin rutin hizmetlerine devam ederken kültürel hizmetleri de aksatmadık. Argıncık ve Ziya Gökalp Mahallesi’ne iki ayrı kütüphane yaparak kütüphane sayımızı 7’ye çıkardık. Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşerek Beyazşehir’e kazandırdığımız kütüphanemizin kitaplarını Bakanlıktan sağlıyoruz. Yine Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüşmeler sonrası Millet Bahçesi içerisine önemli bir kütüphanenin Bakanlığımız tarafından yapılması için çalışıyoruz” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.