|   | 
  • Kayseri'de seçim sonuçları belli oldu


    Kayseri'de seçim sonuçları belli oldu
    Genel seçimlerde oy kullanımının tamamlanmasının ardından yapılan sayımlarda kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti Kayseri'de oyların büyük çoğunluğunu aldı.


    Genel seçimlerde oy kullanımının tamamlanmasının ardından yapılan sayımlarda kesin olmayan sonuçlara göre AKP Kayseri'de oyların büyük çoğunluğunu aldı. MHP oylarında düşüş yaşarken, CHP ise oylarını korudu.

    Kayseri'de sandıkların tamamı açıldı. AKP yüzde 65.52, MHP yüzde 18.41, CHP yüzde 12.25 oy aldı. Bu sonuçlara göre AKP 7 Haziran seçimlerine göre oyunu yüzde 13 artırırkek, MHP ise oylarını yüzde 9 düşürdü.

    Öte taraftan 7 Haziran seçimlerinde MHP'den meclise giren Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz'da bu sonuçlara göre hayal kırıklığı yaşadı. CHP'nin İbrahim Bahçecioğlu hamleside tutmadı.

    Kayseri'nin Milletvekili Listesi:

    AK Parti

    Mehmet Özhaseki
    Taner Yıldız
    Mustafa Elitaş
    İsmail Tamer
    Hülya Nergis
    İsmail Emrah Karayel
    Sami Dedeoğlu

    Milliyetçi Hareket Partisi

    Yusuf Halaçoğlu

    Cumhuriyet Halk Partisi

    Çetin Arık



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.