|   | 
  • Kayseri'de Şehitler İçin Sela Okundu


    Kayseri'de Şehitler İçin Sela Okundu
    Dün Hakkari Dağlıca'da şehit olan 16 askerimiz ile bugün Iğdır'da şehit olan 13 polisimiz için Kayseri Müftülüğü camilerde sela okuttu.


    Kayseri'de, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında 16 askerin şehit olması ve bugün Iğdır'da şehit olan 12 polis memuru için, tüm camilerde sela verildi. 

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında şehit edilen 16 asker ve bugün Iğdır'da Nahçıvan sınırındaki Dilucu Sınır Kapısına görevli polisleri taşıyan aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan 12 polis memuru için Kayseri'de tüm camilerde sela verildi.

    Kayseri'de dün akşam saatlerinde başlayan teröre tepki yürüyüşleri de gece geç saatlere kadar sürmüş, HDP İl Binası'na yürümek isteyen bir gruba da polis biber gazı ile müdahale etmişti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.