|   | 
  • Kayseri'de şiddetli rüzgar korku dolu anlar yaşattı


    Kayseri'de şiddetli rüzgar korku dolu anlar yaşattı
    Aşırı rüzgar cami minaresini yıktı, çatıdan kopan parçalar araçların üzerine düştü

     Kayseri'de akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar, cami minaresini yıktı. Talas ilçesinde ise çatıdan kopan parçalar araçların üzerine düşerken, sokaktaki vatandaşlar büyük panik yaşadı. 
    Kayseri'de hızı saatte 90 kilometreye ulaşan rüzgar dolayısıyla Talas ilçesinde bulunan Tablakaya Camisi’nin minaresi yıkıldı. Minarenin yıkıldığı alanda bulunan bir evde ise panik yaşandı. Olay anını anlatan vatandaşlar, yoğun gürültüyle birlikte minarenin yıkıldığını ve evdeki vatandaşların panik halde dışarı çıktığını anlattı. Öte yandan ilçeye bağlı Yenidoğan Mahallesi’nde de şiddetli rüzgar nedeniyle binaların çatısından parçalar yola savruldu. Vatandaşlar panik halde kaçışırken, o anlar İHA kamerasına yansıdı. Çatılardan kopan parçalar nedeniyle birçok araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri de sık sık vatandaşların güvenlikleri için evden çıkmaması konusunda anonslar yaptı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.