|   | 
  • Kayseri'de sobadan sızan gaz can aldı


    Kayseri'de sobadan sızan gaz can aldı
    Kayseri'de 66 yaşındaki M.S. sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi, Eğilmez Sokak'ta oturan Pınar S. karşı evde oturan babası M.S.'nin evinin lambalarının açık olduğunu fark etti. Pınar S.'nin kapıyı çaldığı ama kapıyı açanın olmadığı öğrenildi. 

     

    Bunun üzerine Pınar S.'nin 112 ve polis ekiplerine haber verdiği bildirildi. Polis ekipleriyle birlikte girilen evde sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede 66 yaşındaki M.S.'nin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği ve hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında M.S.'nin cenazesi tabuta konuldu. Cenazenin evden çıkarılması sırasında babasının tabutunu taşıyan Pınar S., "Babam bunun içinde" diye feryat ederek ağladı.

     

    Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.