|   | 
  • Kayseri Erciyesspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor


    Kayseri Erciyesspor'da Eskişehirspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor
    Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

    Hacı Boydak Tesisleri'nde teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda Kayseri Erciyessporlu futbolcular ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi oynadı. 
    Antrenmanda açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, rakiplerinin oynadığı maçların lehlerine geliştiğini belirterek, "Tabi bir kere bizim ne yaptığımız, ortaya koyduğumuz mücadele ve karşılığında alacağımız puanlar gerçek yerimizi belirleyecek. Aslında Trabzonspor maçından önce bakılacak olursa son haftalarda Fenerbahçe?den sonra ligin en çok puanını alan ekibiz. Son oynadığımız maçla ilgili evet maç kaybedebiliriz ama bu biraz fazla oldu. Bunu kalan 4 hafta içerisinde lehimize çevirecek aksiyonları yapmalıyız. Bence 90 dakikanın en güzel tarafı Kayseri Erciyesspor taraftarının böyle bir sonuca rağmen takımını çağırıp alkışlaması. Türkiye?ye bir dersliktir. Aynı zamanda takıma verilen bir mesajdır. Bu mesajı iyi almak gerekiyor. Bence öne çıkan en büyük faktör, o gün maça gelen Erciyesspor taraftarının takımına sahip çıkıp onları desteklemesidir. O açıdan da kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
    Karaman böyle durumlarda ayakta kalmamanın önemli olduğunu vurgulayarak, "Takım karakterini gösterebilmek çok önemli. Belki Yasin?in olmayışı, Pape?nin sakat olması bizim açımızdan büyük bir dezavantaj. İnşallah ikisinin de bu hafta sonuna kadar sonuçlarını pozitif yönde alıp yüzde 100 takıma katılması bizim açımızdan iyi olacaktır" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.