|   | 
  • Kayseri Erciyesspor lige veda etti


    Kayseri Erciyesspor lige veda etti
    Kayseri Erciyesspor, PTT 1. Lig'in 32. haftasında sahasında Adana Demirspor'u konuk etti.

    PTT 1. Lig'de Kayseri Erciyesspor kendi evinde Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. 26 puanda kalan Kayseri Erciyesspor PTT 1. Lig'e veda etti.

     

    Kayseri Erciyesspor 69'da Mehmet Cansın Çiçek ile öne geçti. 71'de Anıl Taşdemir ile beraberliği yakalayan Adana Demirspor, Pote'nin 85'teki penaltı golüyle 2-1 üstünlüğü yakaldı. Emre Toraman 90+2'deki penaltı golüyle skoru ilan etti.

     

    Karafırtınalar: "Çok üzgünüz"

    Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Öncelikle çok üzgünüz, keşke böyle olmasaydı. Mazeret yok ama bu hakemin inanılmaz taraflı maç yönetmesi, verilmeyen penaltılarımız, ofsayttan yediğimiz goller var sadece bu maç için değil. Keşke bunları yaşamasaydık. Sonuç olarak küme düştük ve büyük üzüntü yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

     

    Vural: "Beraberlik iki takıma da yaramadı"

    Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise, “Önemli bir puan mücadelesiydi. Bu beraberlik ikimize de yaramadı. Alınan 1 puanla altımızda bulunan Giresunspor’un bize yetişmesi mümkün olmayacak. Ancak beraberlik iki takıma da yaramadı” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.