|   | 
  • KAYSERİ GENÇLİK TEK SES PLATFORMU'NUN 2013 YILI İLK TOPLANTISI YAPILDI


    KAYSERİ GENÇLİK TEK SES PLATFORMU'NUN 2013 YILI İLK TOPLANTISI YAPILDI
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından oluşturulan "Kayseri Gençlik Tek Ses Platformu"nun 2013 yılı ilk toplantısı yapıldı.

     Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından oluşturulan "Kayseri Gençlik Tek Ses Platformu"nun 2013 yılı ilk toplantısı yapıldı.

    Emirgan Çay Bahçesi'nde "Gençliği iyiye yönelten, insanlığı iyiye yöneltir" sloganı ile gerçekleştirilen toplantıya, Kayseri Gençlik Meclisi Başkanı ve Kayseri Gençlik Tek Ses Platformu Başkanı Zeynel Abidin Kaymak ve çok sayıda siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilci katıldı.

    Kaymak, yaptığı konuşmada, platformun 40 farklı kuruluşun sesi olduğunu belirtti.

    Birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapan Kaymak, şunları kaydetti:

    "Birlik ve beraberlik ruhu, bu ülke için sinsi planlar yapanların oyunlarını bozacaktır. bu platforma dahil olmanın ilk kriteri insan olmaktır. Bu kriterde ilham kaynağımız, 'AK Partili olsun olmasın bütün insanları, siyasetin merkezine insanı yerleştiren bir felsefeyle yolumuza devam ediyoruz' diyen Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Gençlik Tek Ses Platformu, Alperen Hareketinin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun söylediği gibi düz yaşayacak, düz duracak, düz yürüyecek, dik duracak, doğru gidecektir. İnanıyoruz ki Gençlik Tek Ses Platformu Kayseri'den başlayarak Türkiye sınırlarını aşan bir hareket olacaktır. Bu inancımızın besin kaynağı ise 'Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır. Bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar' sözleridir."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.