|   | 
  • KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI VE AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA


    KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI VE AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA
    Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü?nde görev yapan personel ve aileleri birlikte oruçlarını açtı

    İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde kurulan iftar sofrasında Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü?nde görev yapan personel ve aileleri birlikte oruçlarını açtı. 
    İftar programına Kayseri Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Ahmet Gödekmerdan, EÜTF Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu ve EÜTF Hastaneleri Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Murat Borlu ve eşleri de katıldı.
    İftar yemeği sorasında, İl Sağlık Müdürü Dr.Ahmet Öksüzkaya bir açıklama yapan İl Sağlık Müdürlüğü tarihinde ilk kez böyle tüm personelin aileleriyle birlikte katıldığı bir iftar programı yapıldığını belirtti. Yoğun iş temposu içerisinde bu tür organizasyonların çalışanlar arasındaki ekip ruhunu güçlendirdiğini ifade eden Dr. Öksüzkaya, İftar programının bundan sonra gelenekselleşmesi temennisinde bulundu.
    İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen iftara 350 kişi katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.