|   | 
  • Kayseri Kalesi Kaderine mi Terkedildi?


    Kayseri Kalesi Kaderine mi Terkedildi?

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli kültür sanat projelerinden birisi olan Kaleiçi Kültür Sanat Merkezi’nin bir türlü bitirilememesi tepki çekiyor.

    9 Kasım 2013’te görkemli bir tören ile temeli atılarak yapımına başlanan ve Kayseri’de kültür sanatın merkezi olacağı söylenen Kaleiçi Kültür ve Sanat Merkezi, aradan geçen 5 yıla rağmen hala bitirilemedi.

    Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından yapımına başlanan ve hızlı bir şekilde ilerleyen proje, Başkan Özhaseki’nin milletvekili seçilip Ankara’ya gitmesi ile Büyükşehir belediye Başkanlığı’na getirilen Mustafa Çelik zamanında adeta kaderine terk edildi.

    Başta Arkeoloji Müzesi olmak üzere konferans salonu, kütüphane, kent arşivi, sanat atölyeleri, kafe ve restoranlar, sosyal yaşam alanları, sanatçılar sokağı vs. gibi kültür-sanat ve eğlence anlamında birçok etkinliğe evsahipliği yapması planlanan merkezin inşaatında bir çalışma göze çarpmazken, surları çevreleyen ve uzun zamandır bekleyen inşaat iskeleleri dikkat çekiyor.

    Kayseri halkı, 5 yıldır tamamlanamayan 40 milyon liralık bu büyük projenin bir an önce tamamlanıp hayata geçirilmesini bekliyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.