|   | 
  • Kayseri Kar Duası'nda


    Kayseri Kar Duası'nda
    Kış aylarında kar yağışının olmayışı nedeniyle, kuraklığın olması sonrasında, Kayseri?nin Develi ilçesi Gümüşören köyünde köylüler kar duasına çıktı.


    Gümüşören köyünde yapılan kar duası, Cuma namazı sonrasında okul bahçesinde yapıldı. Öğle paydosunda olan öğrenciler de duaya katıldı.
    Kar duasına Develi İlçe Garnizon Komutanı J.Yzb. Erdoğan Mutlu, Belediye Başkanı Recep Özkan, siyasi parti ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, İl Genel Meclis üyeleri , Belediye Meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, köylüler ve civar köylerden çiftçiler katıldı.
    Köy Muhtarı Mehmet Mert, bin Kişilik yemek ikramında bulunduklarını söyledi.
    Develi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Murat, kuraklık nedeniyle çiftçinin zor durumda kaldığını belirterek ?Cenab-ı Hakkın hazinesinden inşallah bol yağışlar bekliyoruz? dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.