|   | 
  • KAYSERİ POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA VURGUN


    KAYSERİ POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA VURGUN
    Kayseri'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda yolcu otobüsünün bagajında bir yolcuya ait çanta içinden 5 kilo 261 gram esrar elegeçirildi.

     


    Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Kayseri-Malatya karayolu üzerinde bir yolcu otobüsünün durdurulduğu öğrenildi. Otobüste yapılan aramalarda, bir yolcuya ait çantanın içinden 5 kilo 261 gram esrar maddesinin ele geçirildiği bildirildi. Yetkililer, çantanın sahibi A.Y.'nin yakalanarak gözaltına alındığını, hakkında yapılan soruşturma sonrasında tutuklanarak cezaevine gönderildildiğini kaydetti. Ayrıca emniyet ekipleri  Kayseri-Malatya karayolunda iki ayrı otomobilde yapılan aramalarda toplam 32 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi. Yapılan çalışmalarda, F.Ç., Y.T., E.G., N.K. ve A.A. isimli şahısların yakalanarak gözaltına alındığı, haklarında yapılan işlemden sonra salıverildikleri bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.