|   | 
  • Kayseri Şeker'le ilgili asılsız haberlerle kamuoyu yanıltılamaz


    Kayseri Şeker'le ilgili asılsız haberlerle kamuoyu yanıltılamaz
    Kayseri Şeker’in son beş yıldaki başarı grafiği altında ezilen bazı menfaat şebekeleri sosyal medya aracılığı ile asılsız ve mesnetsiz haberler yayarak Kayseri Şeker pancar çiftçisini ve Kamuoyunu yanıltılmaya çalışmaktadır.

    Kamuoyunun haber alma kaynaklarından olan gazetelerden bazılarının da bu çerçevede Kayseri Şeker hakkında yaptıkları bazı haberlerin de mahkeme tarafından asılsız olduğu tespit edilip tekzip yayınlatılmasına rağmen asılsız  yalan haber yapma alışkanlığını sürdürdükleri görülmektedir.
     
    6 Ocak 2016 günü bazı gazetelerde Kayseri Şeker 8.Çiftçi Meclisi  ile ilgili haberin iki ayrı bülten şeklinde  yayınlandığı belirtilmiş olup yayınlanan  haber tamamen asılsızdır.
     
    Kamuoyunun bu şekilde de yanıltılmaya çalışılmasını kınıyoruz. Konu ile ilgili olarak ilgili resmi kurumlar, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve asılsız haberi yapan gazetelere yapılan açıklama hakkındaki belgeler gönderilecektir.
     
    Kamuoyuna saygı ile arz olunur.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.