|   | 
  • Kayseri Şeker sofrası Boğazlıyan'da kuruldu


    Kayseri Şeker sofrası Boğazlıyan'da kuruldu
    Kayseri Şeker tarafından Boğazlıyan Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen iftar programında Boğazlıyan?da vatandaşlara iftar yemeği verildi.

     
    Boğazlıyan Cumhuriyet Meydanında kurulan Şeker iftar sofrasına Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokka Ömer oğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Harun Halıcı, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atilla Yalçın, Yönetim Kurulu üyelerinden Niğmetullah Sevim, Denetim Kurulu Üyelerinden Menderes Baran, Boğazlıyan Şeker Fabrikası yetkilileri ve yaklaşık bin kişi katıldı.

    İftar sofrasında konuşan Belediye Başkanı Hamdi Erdal; Boğazlıyan Belediyesi İftar etkinlikleri kapsamında katkılarından dolayı Büyük Kayseri Şeker ailesine, Boğazlıyan halkı adına teşekkür etti. Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu; Boğazlıyan Belediyesinin Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programının bir günlük sponsorunun Kayseri şeker olduğunu ve Kayseri Şeker?in Ramazan etkinliklerinin tüm bölgede artarak devam ettiğini, Boğazlıyan İlçesinde de bu kapsamda iftar verildiğini belirtti.İftar sofrasında konuşan Belediye Başkanı Hamdi Erdal; Boğazlıyan Belediyesi İftar etkinlikleri kapsamında katkılarından dolayı Büyük Kayseri Şeker ailesine, Boğazlıyan halkı adına teşekkür etti.

    Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Avni Hokkaömeroğlu; Boğazlıyan Belediyesinin Ramazan ayı boyunca düzenlediği iftar programının bir günlük sponsorunun Kayseri şeker olduğunu ve Kayseri Şeker?in Ramazan etkinliklerinin tüm bölgede artarak devam ettiğini, Boğazlıyan İlçesinde de bu kapsamda iftar verildiğini belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.