|   | 
  • Kayseri, Sivas Ve Yozgat?a Yağış Uyarısı


    Kayseri, Sivas Ve Yozgat?a Yağış Uyarısı
    Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sabah saatlerinden itibaren Kayseri, Sivas ve Yozgat?ta yağış beklendiği uyarısında bulundu.

     Meteoroloji Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ?Bölgemizin Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisi altına gireceği beklenmektedir.
    Yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların; Çarşamba günü Sivas ve Yozgat çevrelerinde yer yer etkili olacağı, Perşembe günü akşam saatlerine kadar devam edeceği, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği,
    Hava sıcaklıklarının, yarından itibaren bölge genelinde hissedilir derecede (4 ila 8 derece) azalacağı,
    Yağış anında rüzgarın, güneyli yönlerden orta, yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin edilmektedir? uyarısında bulunuldu.
    Yapılan açıklamada, ?Yağış ve rüzgar sebebiyle meydana gelebilecek olumsuzluklar (sel, su baskını, çatı uçması, ulaşımda aksamlar vb.) ile hissedilir derecedeki sıcaklık azalmasına karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması tavsiye olunur? ifadesinde bulunuldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.