|   | 
  • Kayseri Spor Adamları Derneği, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti


    Kayseri Spor Adamları Derneği, Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti
    Kayseri Spor Adamları Derneği Başkanı Halim Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Ederek Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ile Görüştü.

     Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Türk sporunun gelişmesi için çaba sarf etmiş, yokluklara rağmen aşkla ve şevkle işlerini yürüten spor adamlarının bir araya gelerek dernek kurmalarından mutluluk duyduğunu dile getirdi. Altınkaya, ''Bundan 30 sene evvel mesleğe yeni başladığım yıllarda maçları izlemek için çekilen sıkıntıları biliyorum. Tozlu sahaların yanında pişirilen köftenin kokusunu alarak, cebinde parası olmadan o insanlar, görevlerini aşkla, şevkle yaparlardı. Tabii Kayseri o günlerden bugünlere geldi ve Kayseri futbolundan kayağına, basketbolundan diğer branşlarına kadar sporun her türlüsünün yapıldığı bir şehir oldu'' dedi.
    Altınkaya, önemli olanın, insanın sağlığı olduğunu vurgulayarak, ''Her yaştaki insanın yapacağı sporlar var. Kimi yürüyerek yapacak bu sporu kimi de tabii hocalarının belirleyeceği aktiviteleri gerçekleştirecek. Bunu yapacak olanlar da spor adamlarıdır. Zaten cemiyet olarak Spor Adamları Derneği ile iç içeyiz ve onların yapacakları faaliyetleri destekleyeceğiz'' ifadelerini kullandı.
    Kayseri Spor Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halim Demir de, derneğin 2013 yılında yeni kurulduğunu ve Kayseri ile Türk sporunda derin izler oluşturmuş spor adamlarının bir araya geldiğini kaydetti. Demir, ''Dernek üyelerimiz, tüzüğümüzde bulunmamasına rağmen bir Hatıra Ormanı oluşturmak istiyodrlar. Bu çok güzel bir öneri ve bunu gerçekleştirmek istiyoruz'' diye konuştu.
    Demir, şehri futbolda Spor Toto Süper Lig'de temsil eden Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor taraftarlarına da seslenerek, ''Biz hem Kayserisporumuzu hem Erciyessporumuzu hem de diğer amatör sporlarımızı çok seviyoruz. Seven insan sevdiğine toz konmasını istemez. Biz de sevdiğimiz takımlarımızın puan tablosundaki yerlerine bakıp onları yalnız bırakmayalım. Hep destek olalım, sevgiyle ve hoşgörüyle kucaklayalım. Ayrıca, tribünlerde maç izlerken yanımızda, sağımızda, solumuzda, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız var. Kötü tezahürat yapmayalım. Atalarımız, 'Dalından kopan yaprağın kaderini rüzgar tayin eder' demişler. Biz de çocuklarımıza sahip çıkalım, iyi bir eğitimle ve sevgiyle onları yetiştirelim. Onlara kötü örnek olmayalım'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.