|   | 
  • Kayseri Ticaret Odası?ndan Kış Lastiği Uyarısı


    Kayseri Ticaret Odası?ndan Kış Lastiği Uyarısı
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, kış lastiği uygulaması ile ilgili olarak KTO üyelerini ve Kayserilileri uyardı.Hiçyılmaz, yolcu ve yük taşıyan ticari araçlara 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında getirilen...

    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, kış lastiği uygulaması ile ilgili olarak KTO üyelerini ve Kayserilileri uyardı.

    Hiçyılmaz, yolcu ve yük taşıyan ticari araçlara 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında getirilen kış lastiği kullanma zorunluluğunun, bu kış binek otomobilleri de kapsadığını hatırlattı.

    Başkan Hiçyılmaz uyarılarını şöyle sürdürdü:

    ?İlgili yönetmelik uyarınca, yolcu ve yük taşıyan araçlar için getirilen zorunluluk bu yıldan itibaren binek otomobiller için de geçerli hale getirilmiştir. 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında araçlarına kış lastiği takmayanlar için verilecek ceza ise 500 TL olarak belirlenmiştir. Her yıl ıslak, karlı ve buzlu zeminde yaklaşık 16 bin kaza meydana geldiği göz önüne alınarak, uygulamanın TIR ve Kamyonla yük taşımacılığı yapan Odamız üyeleri başta olmak üzere, tüm sürücü ve yayaların trafikteki can güvenliğini sağlayacağı unutulmamalıdır."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.