|   | 
  • Kayseri'ye Mevsimin İlk Karı Yağdı


    Kayseri'ye Mevsimin İlk Karı Yağdı
    Kayseri şehir merkezinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kar olarak düştü.Kayseri Büyükşehir belediyesinin karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarına başladı.


    Kayseri?de gündüz saatlerinde başlayan sağanak yağış yüksek kesimlere kar olarak düştü. Pınarbaşı, Sarız ilçelerinin yanı sıra Erciyes Kayak Merkezi?ne düşen kar yağışı etkili oluyor. Erciyes dağ yolunda kar kalınlığı 10 santimetreyi aşınca belediye ekipleri yol açma çalışmalarına başladı.

    Kayseri?de gündüz etkili olmaya başlayan sağanak yağış etkisini sürdürüyor. Şehir merkezi ve civarına yağmur düşerken Pınarbaşı, Sarız, Bünyan, Tomarza gibi ilçelerde de kar yağışı etkili olmaya başladı.

    İlçelerde kar yağışı ile birlikte kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Erciyes Kayak Merkezi?nde ve Erciyes Dağı zirvesine düşen kar ise etkili oluyor. Kayak merkezi civarında devam eden yağışla birlikte kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı.

    Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise kayak merkezi yolunda kar kürüme çalışmalarına başladı. Kar yağışının birkaç gün daha etkili olması bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.