|   | 
  • Kayseri'ye Rus Gelin


    Kayseri'ye Rus Gelin
    Türkiye’nin sınır ihlali yapan Rus uçağını düşürmesinin ardından Rusya ile ilişkilerin bozulmasına rağmen Kayserili Asım Burul, Rus İrina Rotchenko ile hayatını birleştirdi.

    Geçtiğimiz aylarda sınır ihlali yapan Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından Türkiye ile Rusya arasında gerginliğin başlaması ve ilişkilerin bozulmasına rağmen 57 yaşındaki Asım Burul, Rus vatandaşı İrina Rotchenko (40) ile hayatını birleştirdi.

     

    Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu’nda İrina ile hayatını birleştiren Asım Burul, Rusya ile Türk halkı arasında bir sorun olmadığını, uçağın düşürülmesinin ardından evlenen ilk Türk ve Rus çifti oldukları için evliliklerinin barışa vesile olmasını temenni ettiğini söyledi. Burul, “Tarihi incelediğimiz zaman Ruslarla hiçbir zaman problemimiz olmamıştır. Uçak düşürme olayından sonra yapılan ilk evlilik bizim evlilik. Zaten halklar arasında bir problem yok, barışa vesile olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

     

    Kayseri’ye gelin gelen İrina Rotchenko ise “Ben buraya geldikten sonra bu olay oldu, gitmedim ve burada kaldım, burayı tercih ettim. Umarım bu barış olacaktır, ben en iyisini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

     

    Evlilik cüzdanını alan çift, Kocasinan Belediyesi’nin hediye ettiği Türk bayrağı ile poz verdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.