|   | 
  • Kayseri'yi havaya uçuracaklardı!


    Kayseri'yi havaya uçuracaklardı!
    Kayseri'de terörle mücadele ekiplerinin yaptığı çalışmada, evlerinde 3 adet bomba, mühimmat ve silahlar bulunan 2 yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı.

     
    Terörle mücadele ekiplerinin yaptığı çalışmada, evlerinde 3 adet bomba, mühimmat ve silahlar bulunan Suriye uyruklu 2 kardeş gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geniş çaplı yürüttükleri çalışma neticesinde bir evde arama yaptı. Arama yapılan evde 3 adet bomba, çeşitli mühimmat ve 3 adet silah bulan ekipler, olayla ilgili olarak Suriyeli M.B. ve B.B. isimli 2 kardeşi gözaltına aldı. 

    Emniyet Müdürlüğü şimdi bu iki Suriyeli kardeşin kimler tarafından yönlendirildiğini ve olası eylem planlarını araştırıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.