|   | 
  • Kayseri’de 48 okul beyaz bayrak alacak


    Kayseri’de 48 okul beyaz bayrak alacak
    Kayseri’de beyaz bayrak almak için başvuran 101 okuldan temizlik ve hijyen açısından kriterlere uyan 48 okul beyaz bayrak almayı hak kazandı.

     
    Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, beyaz bayrak almayı hak kazanan okullarla ilgili yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi; “2014-2015 eğitim-öğretim yılında Beyaz Bayrak Projesine ilimiz genelinde 101 okulumuz başvuruda bulundu. Bu okullarımızda İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafından yerlerinde yapılan incelemede şartları uygun bulunarak Beyaz Bayrak almaya 48 okulumuz hak kazanmıştır.”
     
    İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, beyaz bayrak almaya hak kazanan 48 okul için 18 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 14.00’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda Beyaz Bayrak ödül töreni yapılacağını açıkladı. 
     
    Törende okullara Beyaz Bayrak ve Pirinç Levha verilecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.