|   | 
  • Kayseri’de ağaç kabuğuna yazılmış altın yaldızlı belge ele geçirildi


    Kayseri’de ağaç kabuğuna yazılmış altın yaldızlı  belge ele geçirildi
    Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 1 kişi gözaltına alınırken, 1 adet ağaç kabuğuna yazılmış altın yaldızlı tarihi belge kılıfı, 1 adet tarihi bakır kutu ve 1 adet içerisi resimli ve yazılı bakır kitapçık ele geçirildi.

    Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında; Melikgazi İlçesine bağlı Anbar Mahallesinde M.P.’nin aracında arama yapıldı. Yapılan aramada, 1 adet ağaç kabuğuna yazılmış altın yaldızlı tarihi belge kılıfı, 1 adet tarihi bakır kutu, 1 adet içerisi resimli ve yazılı bakır kitapçık ele geçirildi. Gözaltına alınan M.P.’nin adli işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
    Ayrıca, Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yapılan faaliyetlerin vatandaşların da desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirileceği bildirildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.