|   | 
  • Kayseri’de Kamp Yapan Görme Engelli Futbol Milli Takımımız Avrupa 4.Sü


    Kayseri’de Kamp Yapan Görme Engelli Futbol Milli Takımımız Avrupa 4.Sü
    Eylül ayı başında Kayseri’ye gelerek Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Kayseri’de tamamlayan ParalimpikGörme EngelliFutbol Milli Takımı’mız, Avrupa’dan 4.’lükle döndü.

    İtalya’nın Roma kentinde gerçekleştirilen turnuva öncesinde Milli TakımFizyo- terapi Uzmanı Atalay Özen rehberliğinde Kayseri’de sıkı bir kamp dönemi geçiren görme engelli futbolcularımız,Sporcu Sağlığı Merkezi OMS Klinik’tesağlık taramasından geçmiş, sakatlığı ve adale gerginliği bulunan sporculara da FizyoAFitsportTerapi Merkezi’nde terapi uygulanmıştı.

    Başarılı bir kamp döneminden sonra İtalya'da şampiyonaya katılanGörme EngelliFutbol Milli Takımımız, seri galibiyetlerin ardından 3. lük müsabakasında İngiltere’ye karşı penaltılarda kaybederek 4.lükle yetindi.

    Görme EngelliMilli Futbol Takımımızın Kaptanı İbrahim Üzüm, “Kayseri antrenman ortamı ve imkânlar noktasında bizim için çok iyi bir kamp merkezi oldu. Bütün yetkililerle birlikte sağlık sorunlarımızı profesyonel yöntemlerle çözen Op. Dr. Emre Yurdakul’a ve Fizyo uzmanımız Atalay Özen Hocamıza çok teşekkür ediyoruz, Kayseri’ye bir vefa olarak İtalya’dan altın madalya ile dönmek isterdik. Bu mutluluğu inşallah sonraki şampiyonalarda yaşarız.” şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.