|   | 
  • “Kayseri’de Yoksulluğu Yok Edeceğiz”


    “Kayseri’de Yoksulluğu Yok Edeceğiz”
    Ataş, sosyal belediyecilik alanındaki projelerini anlattı

    31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını hızlandıran Millet İttifakı Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirecekleri çalışmaları anlattı.

    Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Ataş, Kayseri’de yoksulluğu yok edeceklerini ifade ederek, “Şehrimizde yoksullukla mücadele edeceğiz. Gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip eğitim, yiyecek ve gıda gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Kent Kart vasıtasıyla nakdi olarak yardım yapacağız. Dar gelirli vatandaşlarımıza, belediyemizin yapacağı istihdamlarda pozitif ayrımcılık yapacağız. İşgücü olan sağlıklı vatandaşlarımızı önce eğitip sonra iş sahibi yapacağız” dedi.

    Ataş sözlerini “Gelin Kayseri’ye bir iyilik yapın, hep beraber iyi olalım” diyerek tamamladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.