|   | 
  • Kayserigaz'dan önemli uyarı!


    Kayserigaz'dan önemli uyarı!
    Kayserigaz, Kayseri?nin çeşitli mahallelerinde aracılık hizmetleri adı altında faaliyet gösteren ve izinsiz fatura tahsilâtı yapan işyerleri ile bir bağının bulunmadığını açıklıyor.

     
    Kayserigaz, abonelerin izinsiz fatura tahsilâtı yapan işyerlerine fatura ödemelerini yapmamaları gerektiği hatırlattı. Olası bir durumda herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceği uyarısında bulunan yetkililer şu açıklamayı yaptı:

    "Kayserigaz, tahsilâtlarını sadece www.kayserigaz.com.tr adresinden belirttiği üzere; PTT ödeme noktalarından, Akıllı Veznelerden, anlaşmalı bankalar üzerinden ve Gönder-Al Ödeme Merkezlerinden yapılmaktadır. Kayserigaz; abonelerin belirtilen tahsilât merkezleri dışında yaptıkları ödemelerde sorun yaşamaları durumunda, Kayserigaz?ın, herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğini bildirerek, bu hususun da özellikle dikkate alınması gerektiğini belirtiyor."

    Anlaşmalı Bankalar
    Akbank - Aktif Bank - Al Baraka - A Bank - Anadolu Bank - Bank Asya - Burgan Bank - Deniz Bank - Fiba Bank - Finans Bank - Garanti Bankası - Halk Bank - HSBC - ING Bank - Türkiye İş Bankası - Kuveyt Türk - Odea Bank - Şeker Bank - T Bank - Türkiye Ekonomi Bankası - Tekstil Bank - Türkiye Finans Bankası - Vakıf Bank - Yapı Kredi - T.C. Ziraat Bankası



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.