|   | 
  • Kayserispor'a dev destek


    Kayserispor'a dev destek
    Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, hafta sonu oynanacak olan Akhisar Bld, Kayserispor maçına sınırsız otobüs tahsis etti.

    Kayserispor'un hayati maçında taraftar desteğini takımın arkasında olmasını sağlayan Mustafa Boydak, iki hafta önceki Kasımpaşa maçında da taraftarlara otobüs tahsis etmiş, Kayserispor bu karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. Kayserispor için yine hayati önem taşıyan maçta Boydak'ın Kayserispor'a taraftar desteği için jest yapması, taraftarlar arasında büyük sevinç yarattı.

     

    Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Kayserispor'un mutlaka Süper Lig'de yoluna devam etmesi gerekiyor. Bu anlamda Kayserispor'a herkesin destek vermesi gerekiyor. Sarı-kırmızılı ekip şehrin tanıtımında ve sosyal hayatının canlanmasında çok büyük değer katıyor" dedi.

     

    Mustafa Boydak, Kayserispor'a bu anlamda her zaman seve seve destek vermekten gurur duyduklarını, hafta sonu oynanacak olan maçta da taraftarların tribünleri doldurması için otobüs tahsis etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, Kayserispor'a Akhisar Bld deplasmanında başarılar diledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.