|   | 
  • Kayserispor en az gol yiyen takım


    Kayserispor en az gol yiyen takım

     İstikbal Mobilya Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'de 9 maçtır yenilmiyor 
    Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda kümede kalma mücadelesi veren takımlardan birisi olan İstikbal Mobilya Kayserispor, son 9 maçında yenilgi yüzü görmedi. 
    Ligin 15. haftasında teknik direktörlük koltuğuna Hikmet Karaman'ı oturtan sarı kırmızılı kulüp, o günden bugüne oynadığı 9 maçta 5 galibiyet 4 beraberlik elde etti. Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı maçlarda sırtı yere gelmeyen sarı Kırmızılılar, Medipol Başakşehir ve Galatasaray ile birlikte yenilmezlik serisi 9 olan takımlar arasına girdi. 
    İstikbal Mobilya Kayserispor, son 9 haftada ligin en az gol yiyen takımı da oldu. Son 9 maçta kalesinde sadece 4 gol gören sarı Kırmızılılar, lig lideri Başakşehir'in de önünde yeraldı. Son 9 haftada Başakşehir 5 gol, Alanyaspor 6 gol, Galatasaray ise 8 gol yedi. 
    İstikbal Mobilya Kayserispor'un ligde oynadığı son 9 maç ve sonuçları şu şekilde: 
    Kasımpaşa-Kayserispor: 0-3 
    Kayserispor-Akhisarspor: 1-0 
    Erzurumspor-Kayserispor: 1-1 
    Antalyaspor-Kayserispor: 0-0 
    Kayserispor-Bursaspor: 1-1 
    Y.Malatyaspor-Kayserispor: 1-1 
    Kayserispor-Fenerbahçe: 1-0 
    Kayserispor-Göztepe: 2-1 
    Konyaspor-Kayserispor: 0-1 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.