|   | 
  • KAYSERİSPOR - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN


    KAYSERİSPOR - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN
    PTT 1. Lig'de Kayserispor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın 0-0 bitmesinin ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Bu puan kaybını gelecek haftalarda telafi edeceğiz" dedi. 

    PTT 1. Lig'de Kayserispor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın 0-0 bitmesinin ardından konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, "Bu puan kaybını gelecek haftalarda telafi edeceğiz" dedi. 

    Golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşma sonrası konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, maçta rakiplerinin oyun anlayışına uyduklarını dile getirerek, ?Bizim gibi süper lige çıkmak isteyen bir takımla karşılaştık. İyi bir takım ve güçlü oyuncular var. Oyunun zor geçeceğini biliyordum. Oyuna iyi başladık. 15 dakikada pozisyonlarımız oldu. Ama rakibimizin oyununa ayak uydurduk. Uzun pasla atak yaptılar. Biz de öyle yaptık. İkinci yarıda son dakikalarda pozisyon bulduk ama rakibe de verdik. Kendi sahamızda iki puan kaybettik. Bu ikinci maçta gelmesi bizim için uyarıdır. Biz bu kayıp puanı gelecek haftalarda telafi edeceğiz? dedi.
    Gol bölgesinde etkili olamadıklarını ifade eden Topçu, ?Orduspor maçı ile ilgili 13. dakikada kırmızı kart vardı. Zor bir maç oynandı. Ama ikinci yarıda iyi oyun çıktı ve pozisyon vardı. Ama kendi sahamızda oynayacağımız maçta rakipler kontra atak oynayacak. Açık oyun oynamayacak. Biz çift santrafor olarak sahaya çıktık. Bundan sonra da gerekli düzenlemeler yapacağız ve gol bölgesinde etkili olmak istiyoruz. Orta sahayı maçta iyi tuttuk. Rakibe göre ayarladık. Orta sahadan memnunum. Oyun riskli idi ve her pozisyona destek vermelerini beklemiyorduk? şeklinde konuştu.

    GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ
    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, maç sonu yaptığı açıklamada, ?Beklediğimiz gibi zorlu bir maçtı. Mücadeleden memnunum. Oyundan memnun değilim. Aşırı sert bir maç gibi gözüküyor. Kart sayısının fazla olmasından düşünce oluşuyor. Ama öyle değildi. İki takım kazanmak için oynadı. Özellikle son dakikada golü bulabileceğimizi düşündük. Ama final paslarını yapamadık. Karşı takımın kadrosuna saygı duymak gerekir. Buradan alınan bir puana sevinmek lazım. Mutlu hocada takımından memnun değildi. İki takım da kağıt üzerinde favori idi. Ama bu lig kolay değil. Her iki takımın oyunu ligde zora sokar. Kağıt üzerinde favori gösterilmek yetmiyor. Her takım iyi oynuyor. Ama ekip olarak da top ayağınızda iyi şeyler yapmanız gerekir. Son dakikalar dışında bir şey yok" şeklinde konuştu.




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.