|   | 
  • Kayserispor, Gaziantep maçı hazırlıklarına başladı


    Kayserispor, Gaziantep maçı hazırlıklarına başladı
    İstikbal Mobilya Kayserispor, ligin 15'inci haftasında konuk olacağı Gaziantep Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürdü.

     
    Kulüp tesislerinde yapılan antrenmana U19 takımı ağırlıklı futbolcu topluluğu ile çıkan sarı-kırmızlılar idmanı teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenman öncesi Djedje, Bülent Uygun ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Sakatlıkları devam eden Alpay Çelebi, Nurettin Korkmaz, Levent Gülen, Pedro Henrique antrenmana katılmadı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Hem sezon başından bu yana bir galibiyet alabilmiş, hem de çok sayıda önemli futbolcusuyla yollarını ayırmış bir takım olarak 12-13 sporcu hariç alt yapıda bulunan gençleriyle mücadele eden bir takım olarak önemli 1 galibiyet aldık. Bu galibiyet hem şehrimizi bütünleştirdi hem de takımda kalan arkadaşların özgüvenlerini sağlamlaştırdı" dedi.
     
    'Pedro  En Az 4 Hafta  Yok'
     
    Çaykur Rizespor maçında sakatlık geçiren Pedro Henrique'nin 4 hafta antrenmana çıkamayacağını belirten Uygun, "Rizespor karşısında attığımız golde Kayserisporlu futbolcu faul yaptı dedikleri pozisyonda sakatlanan Pedro en az 4 hafta antrenmana çıkamayacak. Pedro bizim için önemli bir futbolcuydu.  Rizespor karşısında alınan galibiyet takımımıza ve şehre hava kattı. Herkese bir umut oldu. İnşallah sezon sonunda ligde kalarak bu sevinci hep birlikte yaşayacağız" diye konuştu.
     
    'Gaziantep'teKazanan Taraf Olmak  İstiyoruz'
     
    Gaziantep Futbol Kulübü'nün yeni kurulan bir takım olduğuna değinen Uygun, şunları söyledi:
     
    "Ben daha önce Gaziantep'te 2 kez çalışma şerefine nail olmuştum. Gaziantep iyi takım. Onlar da kazanmak isteyecek. İyi bir futbol oynayarak futbol adına bütün güzellikleri sahada sergileyip Gaziantep'te kazanan taraf olmak istiyoruz. Sezonun 2'inci yarısına iyi başlayacağız, diye umuyorum."
     
    Umut  ve  Şamil Antremanda Yok
     
    Lig'de son oynanan Çaykur Rizespor kadrosunda yer almayan Umut Bulut ve Şamil Çinaz hakkında sorulan soru üzerine Uygun, "Umut ve Şamil şu an antrenmanda yok. Ne olduğunu açıkçası ben de bilmiyorum. Başkanımız Berna Gözbaşı ya da Sportif Direktör Bülent  Bölükbaşı bu konuda açıklama yapacaktır.  Ben alt yapıdan idmana çıkan 12 ve 4 de profesyonel takımdan oyuncumla idmanımı yapıyorum." yanıtını verdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.