|   | 
  • Kayserispor Genel Kurul tarihi değişti


    Kayserispor Genel Kurul tarihi değişti

    İstikbal Mobilya Kayserispor'un 15 Haziran günü gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısının tarihi değişti. 
    15 Haziran 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan İstikbal Mobilya Kayserispor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22 Haziran 2019 Cumartesi gününe tehir edildi. Sarı Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Daha önce duyurulan genel kurul toplantımızın ilanında Olağanüstü Genel Kurul ifadesinin yeralmaması sebebiyle medeni kanun, dernekler kanunu ve sair mevzuat çerçevesinde tehir edilmiştir. Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 11.00'de Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılacaktır. Toplantıda yeterince sayının bulunmaması halinde ikinci toplantı 1 hafta sonra 29 Haziran 2019 Cumartesi günü aynı yer ve aynı saatte yapılacaktır" denildi. 
    İstikbal Mobilya Kayserispor'un Olağanüstü Genel Kurul toplantısı, seçimli genel kurul olacak. Yönetim ve Denetim kurullarının faaliyetlerinin okunması ve ibrasından sonra yeni yönetim, denedim ve disiplin kurulu üyeleri belirlenecek.

    Kayserispor'da 9 ülkeden futbolcu oynadı

     İstikbal Mobilya Kayserispor, geride kalan sezon bünyesinde 9 ülkeden futbolcu bulundurdu. 
    Spor Toto Süper Lig 2018-2019 futbol sezonunu 41 puanla 10. sırada tamamlayan İstikbal Mobilya Kayserispor'da 16'sı Türk olmak üzere 28 profesyonel futbolcu yer aldı. Ukrayna, Gana, Portekiz ve Romanya'dan 2'şer futbolcu yer alırken Hollanda, Slovenya, Brezilya ve Kamerun'dan da 1'er futbolcu sarı kırmızılı formayı giydi. İstikbal Mobilya Kayserispor'da 2018-2019 futbol sezonunda forma giyen futbolcular ve ülkeleri şöyle: 
    Hollanda: Tjaronn Chery 
    Slovenya: Rajko Rotman 
    Brezilya: Fernando Boldrin 
    Kamerun: Jean Armel Kana Bıyık 
    Romanya: Silviu Lung, Cristian Sapunaru 
    Portekiz: Silvestre Varela, Tiago Lopes 
    Gana: Asamaoh Gyan, Bernard Mensah 
    Ukrayna: Oleksandr Kucher, Artem Kravets 
    Türkiye: Muammer Zülfikar Yıldırım, Umut Bulut, Levent Gülen, Vedat Karakuş, Sakıb Aytaç, Atila Turan, Şamil Çinaz, Hasan Hüseyin Acar, Bilal Başacıkoğlu, Deniz Türüç, Mert Özyıldırım, Emre Demir, Nurettin Korkmaz, Berkant Şahin Kök, Hakan Çıtak, Adem Doğan 

     

     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.