|   | 
  • Kayserispor Kötü Başladı


    Kayserispor Kötü Başladı
    Süper Lig’de ilk üç haftanın değerlendirmesi

    Spor Toto Süper Lig 2019-20 Cemil Usta Sezonu’nda 3. hafta geride kaldı ve Alanyaspor 9 puanla zirveye oturdu. Temsilcimiz İ.M Kayserispor ise topladığı 1 puanla kendine 15. sırada yer buldu.

    Sezona kendi sahasındaki 1-0’lık Alanyaspor yenilgisiyle başlayan İ.M Kayserispor, sonraki hafta Ankaragücü deplasmanında 1 puanı son dakika golüyle kurtarmıştı. 3. haftada ise evinde ağırladığı Galatasaray’a 3-2 mağlup olmaktan kurtulamayan sarı-kırmızılılar, 3 maçta topladığı 1 puanla 15. sıraya yerleşti ve düşme hattının hemen üzerinde yer aldı.

    Alanyaspor Tarihinde İlk Kez Lider Oldu

    Öte yandan 3 maçta 9 puan toplayan Alanyaspor, tarihinde ilk kez liderliğe yükseldi. Sezona deplasmandaki 1-0’lık Kayserispor galibiyetiyle başlayan ve ardından evinde Kasımpaşa’yı 4-1’le geçen turuncu-yeşiller, son olarak yine deplasmanda Yeni Malatyaspor engelini 3-2 ile aştı ve liderlik koltuğuna oturdu.

    Şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, kendisi gibi şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor ile kendi evinde 1-1 berabere kalarak 7 puana ulaştı ve averajla 2. sıraya yerleşti. Trabzonspor ise 5 puanla 5. sırada yer aldı.

    Gol Yemeyen Tek Takım: Denizlispor

    Kalecisi Stachiowak’ın üç maçtır penaltı kurtardığı ve henüz gol yemediği Denizlispor da 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan toplayarak 3.’lüğe oturdu.

    İlk üç haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan şampiyonluk adayları Beşiktaş ve Galatasaray ise 4’er puanla 8 ve 9. sıraları paylaştı. Beşiktaş son maçta kendi evinde,  lige iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalırken, Galatasaray Kayserispor deplasmanında 8 kişilik rakibini 90 artı 9’da bulduğu golle 3-2 yenmeyi başardı.

    Ligde henüz puanı olmayan tek takım olan Gençlerbirliği ise geçtiğimiz iki yıl son haftalara kadar şampiyonluğu kovalayan Başakşehir’e evinde kaybetti ve son sıraya yerleşti. İlk iki maçta puan alamayan Başakşehir ise bu 3 puanla 14. sıraya çıktı.

    Lige Milli Maç Arası

    Spor Toto Süper Lig’de önümüzdeki hafta maç oynanmayacak. A Milli Takım’ın 2020 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 7 Eylül’deki Andorra ve 10 Eylül’deki Moldova maçları nedeniyle lige bir hafta ara verilecek. 4. hafta maçları 13-14-15 ve 16 Eylül’de oynanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.