|   | 
  • Kayserispor Mağlubiyeti Unuttu


    Kayserispor Mağlubiyeti Unuttu
    Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Kayserispor, MP Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek üstüste 3. galibiyetini aldı ve umutlarını biraz daha artırdı.

    Bursa ve Galatasaray galibiyetlerinin ardından Antalya karşısına çıkan Kayseri, maça istediği gibi başlayamadı. İlk yarıda oyunu tutmayı başaran konuk takım, 36. dakikada Uğur ile öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken, Mihalovic'in yerine 46. dakikada oyuna giren Nobre maçın kaderini değiştiren isim oldu. 50. dakikada Biseswar'ın golünde asiti yapan golcü isim 59. dakikada kafayla sarı kırmızılıları öne geçirdi. 1 dakika sonra da Bobo'nun vuramadığı topu tamamlayarak skoru 3-1'e getirdi. 

    Maçı da 3-1 kazanan Kayseri, üstüste 3. galibiyetin almış oldu. Bu sonuçla 25 puana yükselen Kayseri umutlarını biraz daha artırmış oldu. Antalya ise 27 puanda kaldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.