|   | 
  • Kayserispor Prosinecki ile kazanamıyor


    Kayserispor Prosinecki ile kazanamıyor
    Hes Kablo Kayserispor, Prosinecki ile çıktığı 6 müsabakada galibiyet yüzü göremedi.

    Süper Lig'de 12 puanla son sırada bulunan Hes Kablo Kayserispor, 2020 yılında galibiyete hasret kaldı. Hırvat teknik direktör Robert Prosinecki ile çıktığı 4 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası maçında galip gelemeyen Hes Kablo Kayserispor, sadece 2 beraberlik aldı. Süper Lig'de Alanyaspor, Ankaragücü, Galatasaray ve Antalyaspor ile karşılaşan sarı kırmızılılar, bu maçlardan galibiyet çıkaramadı. Alanyaspor ve Galatasaray'a farklı mağlup olan Kayserispor, Ankaragücü ve Antalyaspor ile de berabere kaldı. Hes Kablo Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynadığı maçta bir beraberlik bir yenilgi elde etti. Robert Prosinecki yönetiminde Kayserispor'un aldığı sonuçlar şu şekilde:
    Süper Lig:
    Alanyaspor-Kayserispor 5-1
    Kayserispor-Ankaragücü 1-1
    Galatasaray-Kayserispor 4-1
    Kayserispor-Antalyaspor 2-2
    Türkiye Kupası
    Kayserispor-Fenerbahçe 0-0
    Fenerbahçe-Kayserispor 2-0

     

    Kayserispor'un stoperi Angelo: "Pes etmeyeceğiz"

    Hes Kablo Kayserispor'un stoperi Diego Angelo, ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.
    Hes Kablo Kayserispor'un stoper futbolcusu Diego Angelo, 2-2 biten Antalyaspor maçı sonrasında son derece üzgün olduklarını söyledi. Diego Angelo, "Sahamızda kazanmak için oynadık. İki kez öne geçtik. Ama kazanamadık. Çok üzgünüm. Bu maçı kazanmalıydık. Ama pes etmeyeceğiz. Denizlispor maçına konsantre olup kazanmak için çabalayacağız. Ligin sonuna kadar mücadele edip, maçlarımızı kazanıp kümede kalmayı başaracağız" dedi.

    Gustavo Campanharo 'Mücaüdeleye devam' dedi

    Hes Kablo Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Gustavo Campanharo, hedefe ulaşmak için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
    Hes Kablo Kayserispor'un Brezilyalı orta saha futbolcusu Gustavo Campanharo, 2-2 biten Antalyaspor maçı sonrasında son derece üzgün olduklarını söyledi. Gustavo Campanharo, "Antalyaspor'a karşı kötü futbol oynamadık ama kazanamadık. İlk golü attıktan sonra beraberlik golünü çok çabuk yedik. Maçın ikinci yarısında tekrar öne geçtik. Ama beraberlik golüne engel olamadık. Taraftarlarımız adına daha üzgünüm. Onlar bizi destekliyorlar. Onlara galibiyet armağan etmek istiyorduk. Son 2 maçta öne geçiyoruz ama maçı koparamıyoruz. Ama pes etmeyeceğiz ve mücadele edeceğiz" yorumu yaptı.

    Mustafa Tokgöz: "Şanssızlık var. Sonuna kadar mücadele edeceğiz"

    Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Antalyaspor maçında alınan beraberlik sonrasında açıklama yaptı. Mustafa Tokgöz, ligin son maçına kadar mücadele edeceklerini söyledi.
    Hes Kablo Kayserispor Asbaşkanı Mustafa Tokgöz, mutlak suretle kazanmak için çıkılan ancak 2-2 berabere kalınan Antalyaspor maçı sonrasında oldukça dikkat çekici bir açıklama yaptı. Son haftaların en ideal kadrosu ile Antalyaspor karşısına çıkıldığını ifade eden Mustafa Tokgöz, "Yine olmadı maalesef. Mutlak zafer sloganıyla çıktığımız Antalya maçını tüm çabaya rağmen maalesef berabere bitti. Takım olarak da ilk defa bugün istediğimiz 11 sakatlık ve ceza olmadan çıktı. Maalesef istediğimiz sonucu alamadık. Şimdi hepimizin moralleri bozuk üzgünüz. Hiç beklemediğimiz bir sonuçtu. İki defa öne geçtik üçüncü golü ne yapıp edip bulmalıydık, bulamadık. Belki Kravets oyuna erken alınabilirdi. Benim şahsi düşüncem taraftar olarak. İnşallah diğer maçlarda daha iyi olur" dedi.
    Kayserispor aleyhine verilen penaltı kararı ile ilgili de tepki gösteren Mustafa Tokgöz, "Aleyhimize verilen penaltı pozisyonunu izledim, izlettik de. Lopez’in o pozisyonunda ayağında ciddi bir yarık vardı. Bunun fotoğrafını çektik dördüncü hakeme de gösterdik. Biz o pozisyonun kesinlikle penaltı olmadığına inanıyoruz. Bu kadar göz göre göre nasıl net penaltı veriliyor hayret. Yani işlerine gelince VAR’a gidiliyor, işlerine gelmeyince VAR’a gidilmiyor. VAR görüyor gördüğü yanlış" cümlesi kurdu.
    Asbaşkan Tokgöz, "Biz, son düdük çalana kadar bu mücadeleyi vereceğiz. Taraftarlarımızdan herkesten Kayserispor camiasından, ailesinden özür diliyoruz. Bir şanssızlık var kıramadık. İnşallah önümüzdeki haftalarda iyi sonuçlar alacağız" açıklaması yaptı.

    Pedro Henrique yine golünü attı

     

     Hes Kablo Kayserispor’un Brezilyalı futbolcusu Pedro Henrique gollerini atmaya devam ediyor.
    Hes Kablo Kayserispor’da Pedro Henrique ligin 21.haftasında oynanan Antalyaspor maçında yine golünü attı. Bu sezon sarı kırmızılı takımın en skorer ismi olan Brezilyalı futbolcu 6 gole ulaştı. Galatasaray, Denizlispor, Kasımpaşa, Sivasspor ve Alanyaspor maçlarında fileleri havalandıran Pedro Henrique, Antalyaspor maçında meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak gol sayısını 6'ya yükseltti.

     

    Mensah 2. golünü attı

    Hes Kablo Kayserispor’un Ganalı futbolcusu Bernard Mensah son 2 maçta 2 gol attı.
    Hes Kablo Kayserispor’da bu sezon en çok asist yapan futbolculardan birisi olan Bernard Mensah, Ankaragücü maçı sonrasında oynadığı Antalyaspor maçında da gol attı. Ankaragücü maçında takımının tek golünü atan Ganalı futbolcu, Antalyaspor maçında da takımının ilk golünü penaltıdan kaydetti.
    Bu sezon 4 asist ile oynayan Mensah, Ankaragücü maçında gördüğü kart sonrasında cezalı duruma düşmüş ve Galatasaray maçında oynamamıştı. Mensah, Antalyaspor maçında takımının ilk golünü atan isim olmuştu.

     

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.