|   | 
  • Kayserispor ve Büyükşehir zirveden inmiyor


    Kayserispor ve Büyükşehir zirveden inmiyor
    Ajans Press Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan “En Medyatikler” listesinde şubat ayında Kayserispor ve Büyükşehir Belediyesi zirvedeki yerlerini korudu.

    Ocak ayında da ilk iki sırayı paylaşan Kayserispor ile Büyükşehir Belediyesi, şubat ayında da Kayseri kamuoyunun en çok konuşulan iki ismi olmayı başardı.

     

    Şehrin spora verdiği değer ve ilginin göstergesi olarak 531 haberler listenin başında yer alan Kayserispor ligdeki kötü gidişata rağmen haber sıralamasında en üstlerde yer alıyor.

     

    Kayserispor’u 424 haberle Büyükşehir Belediyesi takip etti. Yaptığı hizmetleri, yatırımları, sosyal projeleri ve kültürel faaliyetlere hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, listede ikinci sırada yer alarak adından en fazla söz ettiren kurum olmayı başardı.

     

    Şehrin en önemli kurumları arasında her zaman ilk sıralarda yer alan Büyükşehir Belediyesi, aylık haber takip raporunda da üst sıralardaki yeriyle dikkati çekiyor. 

     

    Listede üçüncü sırayı 385 haberle Melikgazi Belediyesi alırken ilk on içinde 195 haberle Kocasinan, 106 haberle Bünyan belediyelerinin olması da dikkat çekti.

     

    Kayseri Valisi Orhan Düzgün de önceki aylarda olduğu gibi bu ayda listenin vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

     

    Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yaparak Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Erciyes Kayak Merkezi de ilk defa en medyatikler listesine girmeyi başardı. 

     

    Şubat ayındaki sıralama şu şekilde gerçekleşti:

     

    1- Kayserispor - 531

    2- Kayseri Büyükşehir Belediyesi - 424

    3- Melikgazi Belediyesi - 385

    4- Kayseri Erciyesspor - 389

    5- Kocasinan Belediyesi - 195

    6- Kayseri Şeker 152

    7- Kayseri Ticaret Odası 123

    8- Bünyan Belediyesi 106

    9- Erciyes Kayak Merkezi 87

    10- Kayseri Valisi Orhan düzgün 83

     

    Haber: Faruk Karakaş




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.