|   | 
  • KAYSERİSPOR VE EROL BEDİR


    KAYSERİSPOR VE EROL BEDİR
    Ünlü spor yazarı Salih Balcı Kayserispor, Sumudica ve Erciyesspor'u Fanatik'e değerlendirdi.

    KAYSERİSPOR VE EROL BEDİR

    Kayserispor bu sezon tarihi başarılara yelken açtı… Geçtiğimiz sezon zar zor ligde kalmayı başaran sarı kırmızılı ekip bu sezon işi baştan sağlam tutarak ligin ilk yarısını ilk 5in içinde tamamladı.

     Bu başarının baş mimarlarından birisi şüphesiz Erol Bedir, teknik heyet ve futbolcularda onu takip etti… Ancak burada göz ardı edilmeyecek bir unsur da taraftar. Çünkü taraftar tam on kat arttı. Başarıda onların katkısı da küçümsenemeyecek kadar çoktur.

    Yalnız burada üstüne basılması gereken bir husus var ki başarının düşmanı olarak tarihte hep karşımıza çıkmıştır. O da şımarmak, kibirlenmek ve rakibi küçümsemektir. Kayserispor da yavaş yavaş da olsa bu yerleşmeye başladı. Yeni Malatya maçı da bunun açık örneğidir. ‘Nasıl olsa yeneriz’ düşüncesi takımı yer bitirir. İşte dikkat edilmesi gereken budur.

    SUMUDİCA

    Kayserispor’ un hocası modern futbolu bilen bir teknik adam bunda şüphe yok ama bunu ölçülü yapmak eldeki argümanlara göre hareket etmek şarttır. Şartlar zorlanır değişik olaylara girilirse zarar verir. Her şeyde olduğu gibi ‘ haddini bilmek ‘ futbolda da esas olmalıdır. Bir başka hususta hoca çok reklama giriyor. Şöyle ki her maçtan sonra teknik bilgi vermesi gerekirken ‘ Bana teklif var Çin’den İngiltere’den vs. var ‘ diyor. Bu yanlış Sayın Sumudica  Kayserispor ‘un mukaveleli hocasıdır ve sözleşme bitene kadar da esas olan budur. Teklifler kimseyi ilgilendirmez, kişiseldir…

    ERCİYESSPOR OLAYI

    Geçtiğimiz hafta Sayın Bedir’e yazımda Erciyesspor ile ilgili verdiği sözü sormuştum,kendisi beni aradı ve gelişmeler ile ilgili bilgi verdi.. Konuştuklarımız aramızda ama söylediklerine yüzde yüz katılıyor ve Sayın Bedir’in uğraştığını biliyorum… Ama bakış açısı her zaman ve herkesin ki bizim gibi olmuyor maalesef… Tabi ki bu konu da en büyük sorumluluk onursal başkan Sayın Büyükkılıç’a ait… Başkanın bu konuda sessiz kalmasına da anlam veremiyorum. Oysa ki tanıdığım bildiğim Sayın Büyükkılıç bu kadar duyarsız olmazdı… Ama başka yorumları çağrıştırıyor, şimdi örnek vermek istemiyorum ama gerekirse onu da veririz…

    Yeni yılın herkese hayırlı olması dileğiyle..




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.