|   | 
  • Kayserispor, ‘Yenilmezlik’te Ligin Zirvesinde


    Kayserispor, ‘Yenilmezlik’te Ligin Zirvesinde

    Spor Toto Süper Lig’de son maçında Göztepe’yi 2-1’le geçen İstikbal Mobilya Kayserispor, küme düşme hattından hızla uzaklaşırken ligdeki yenilmezlik serisini de 8 maça çıkardı. Bu alanda Galatasaray ve Medipol Başakşehir ile birlikte ligin zirvesinde yer alan Sarı-kırmızılılar, istikrarlı görüntüsüyle ligin üst sıralarını zorlayacak gibi görünüyor.

    Ligin 14. haftasında kendi evinde Trabzonspor’a 2-0 kaybeden Kayserispor, o haftadan sonra oynadığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. Topladığı 16 puanla ligin alt sıralarından hızla uzaklaşarak 11. sıraya yükselen Sarı-kırmızılılar, 10 gol atıp sadece 4 gol yedi.

    Bu süreçte deplasmanda oynadığı 4 maçta Kasımpaşa’yı 3-0’la geçen Kayserispor, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Yeni Malatyaspor ile 1-1, Antalyaspor ile de 0-0 berabere kaldı.

     Başarılı deplasman performansını kendi evinde elde ettiği galibiyetlerle süsleyen Sarı-kırmızılılar, sahadan 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılmasını bildi. Kayserispor bu süreçte Akhisarspor ve Fenerbahçe’yi 1-0, Göztepe’yi de 2-1 yenmeyi başarırken Bursaspor ile de 1-1 berabere kaldı.

    KONYA’DA ZOR MAÇ

    Ligin ilk iki sırasını paylaşan Medipol Başakşehir ve Galatasaray ile birlikte 8 maçtır yenilmeyerek bu alanda zirveye yerleşen Kayserispor, unvanını bu hafta sonu Atiker Konyaspor deplasmanında da korumaya çalışacak.

    24 Şubat Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.