|   | 
  • Kayserispor’da Galibiyet Özlemi Sürüyor


    Kayserispor’da Galibiyet Özlemi Sürüyor

    Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor’a 4-2 mağlup olan Kayserispor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

    En son ligin 27. Haftasında deplasmanda Sivasspor’u 3-1’le geçen sarı-kırmızılılar, o tarihten sonra oynadıkları 4 maçta 3 yenilgi ve 1 beraberlik alabildi.

    Topladığı 37 puanla küme düşme hattının 3 basamak üstünde yer alan Kayserispor, Sivasspor galibiyetinden sonra Ankaragücü’ne 2-0, Galatasaray’a 3-1 ve son olarak da Trabzonspor’a 4-2 yenilirken yalnızca Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alabildi.

    KARAMAN’IN HEDEFİNE 1 PUAN KALDI

    Sezonun devre arasında Kayseri İlkhaber’e verdiği röportajda ilk hedeflerinin 38 puana ulaşmak olduğunu belirten Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın hedefine de 1 puan kaldı.

    O dönemde verdiği röportajda ligde kalmak için öncelikle 38 puana ulaşmak gerektiğini söyleyen Karaman, ligin ikinci yarısında aldığı başarılı sonuçlarla hedefine hızla yaklaşmıştı. Ancak son 4 maçta sadece 1 puan alınabilmesi, bu hedefe ulaşmayı geciktirmiş durumda. Sarı-kırmızılıların bu hafta sonu Kasımpaşa ile oynayacağı maçta puan ya da puanlar alarak hedefine ulaşması bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.