|   | 
  • Kayserispor’un Penaltı Hasreti


    Kayserispor’un Penaltı Hasreti
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinde İstikbal Mobilya Kayserispor, tam 17 maçtır penaltı atışı kazanamıyor.

    En son ligin 15. haftasında İstanbul’da Kasımpaşa’yı 3-0 yendiği maçta Chery’nin ayağından bir penaltı kullanan ve gole çeviren Kayserispor, o tarihten bu yana çıktığı 17 maçta da penaltı vuruşu kullanamadı.

    Uzun zamandır topu beyaz noktaya koyamayan sarı-kırmızılılar, bu süreçte ise 6 kez penaltıya maruz kaldı. Kasımpaşa karşılaşmasında 2 kez kalesine penaltı atışı yapılan Kayserispor, Rizespor, Başakşehir, Sivasspor ve Galatasaray maçlarında da 1’er kez olmak üzere toplam 6 kez aleyhine penaltı çalınan takım oldu. 

    SEZON GENELİ DE ALEYHİNE

    Sezon geneline baktığımızda da Kayserispor’un aleyhine verilen penaltıların lehine verilenlerden fazla olduğunu görüyoruz.

    Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 32 haftalık periyotta sarı-kırmızılılar toplam 4 penaltı atışı kullanırken, kalesine 8 kez penaltı atışı yapılan takım oldu. Kayserispor, kullandığı 4 penaltının tamamını gole çevirirken, kalesine gelen 8 penaltı vuruşunun 4’ü gol oldu, 4’ü ise kaçtı. 

    Kayserispor bu süreçte 8. haftada Rizespor, 10. hafta Sivasspor, 11. hafta Ankaragücü ve 15. haftadaki Kasımpaşa maçlarında penaltı ile buluşurken, Alanyaspor(2), Kasımpaşa(2), Rizespor, Başakşehir, Sivasspor ve Galatasaray sarı-kırmızılılara karşı penaltı kullanan takımlar oldu.

    Bakalım sarı-kırmızılılar, ligde kalan Akhisarspor ve BB Erzurumspor maçlarında penaltı hasretini dindirebilecek mi?




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.