|   | 
  • KAYSO İMOB’a katılan Kayserili firmaları ziyaret etti


    KAYSO İMOB’a katılan Kayserili firmaları ziyaret etti
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) İstanbul CNR Fuar merkezinde 21-26 Ocak tarihleri arasında düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına (İMOB) katılan üyelerini stantlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

     
    KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyet 16. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına katılan Kayserili firmaların stantlarını ziyaret etti.  Ziyaret hakkında bilgi veren KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizden oluşan kalabalık bir ekiple İstanbul Mobilya Fuarına katılan üyelerimizi ve Kayserili firmalarımızı ziyaret ettik. Hem hayırlı olsun dileklerimizi ilettik, hem de bereketli, bol kazançlı fuarlar diledik” dedi.
     
    Fuarın hareketli olmasının kendilerini mutlu ettiğini açıklayan Başkan Büyüksimitci, “Fuara 100’ün üzerinde Kayserili firmamızın katılmış olması şehrimiz ve sektörümüz adına memnuniyet verici.Ziyaret ettiğimiz sanayicilerimizin birçoğu fuarın önceki yıllara göre daha hareketli ve bereketli olduğunusöylediler. Genel manada üyelerimizin fuardan memnun olduğunu gördük. Buda bizi mutlu etti. Mobilyada KDV oranlarının da düşmesi ile bu fuar mobilya üreten sanayicilerimize ciddi bir moral ve destek oldu. Bizde KAYSO olarak her zaman mobilya üreticilerimizin yanında olduk. Meslek komitelerimizde olsun, diğer faaliyetlerimizde olsun sektörün sorunları ile yakından ilgilendik. Bu sektörün daha da gelişmesi adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.