|   | 
  • ‘Kaza Geliyorum ’ Diyor !


    ‘Kaza Geliyorum ’ Diyor !

    Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Hulusi Akar Bulvarı Altgeçidi kazaya davetiye çıkartıyor.

    Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’ndan Hulusi Akar Bulvarı’na geçişi sağlayan altgeçidin çıkışında yolun aniden ikiye ayrılması sürücüleri zor durumda bırakıyor.

    Yeni yapılan bu altgeçit ile trafik akışı hızlanmış gibi görünse de altgeçidin çıkışında yön levhası ile burun buruna gelen sürücüler zor anlar yaşıyor. Son anda yönlerini belirlemeye çalışan sürücüler, hem trafiğin sıkışmasına neden oluyor hem de ani fren yapmaları ve yön değiştirme çabaları nedeniyle kazaya davetiye çıkarıyor.

    Yeni açılan yolu kullanan sürücüler yolun açılmasının verdiği rahatlığı ve ulaşım kolaylığından mutlu olsalarda,yön tabelaları  küçük olduğundan ve daha erken göremedikleri için son anda frene bastıklarından yada yön karıştırdıklarından kazaya sebebiyet verebileceklerini belirttiler.

    Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili nasıl bir çözüm bulacağı ise sürücüler tarafından merakla bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.