|   | 
  • Kazada yola fırlayan kadın feci şekilde can verdi


    Kazada yola fırlayan kadın feci şekilde can verdi
    Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonrasında otomobilden yola fırlayan genç kadın, karşı istikametten gelen araçların altında kalarak hayatını kaybetti.

    Kaza, sabah saatlerinde Çankaya ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Dumlupınar Bulvarı üzerinden şehir merkezi istikametinde ilerleyen F.A. idaresindeki 06 MPS 66 plakalı otomobil, aynı istikamette seyreden plakası henüz belirlenemeyen başka bir otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü F.A. araçtan fırlayarak yola düştü. Kazadan birkaç dakika sonra karşı istikametten gelen iki araç, yol ortasında hareketsiz kalan genç kadına çarptı. Feci kaza sonrası araçlarından inen sürücüler, yerde hareketsiz yatan F.A.'yı görerek kazayı ilgili yerlere bildirdi. Kısa süre içinde kaza yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık çalışanlarının yaptıkları kontrolde talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. 

    Kazaya karışan araç çekiciyle kaçırıldı 

    F.A.’nın kullandığı otomobille çarpışan diğer aracın kazanın hemen ardından olay yerine gelen bir çekiciye yüklenerek kaçırıldığı iddia edildi. Görgü tanıklarının ifadelerini alan polis ekipleri, kaçırılan aracın bulunması için çalışma başlattı. Güzergah üzerindeki MOBESE kameralarının görüntüleri izlemeye alındı. Daha sonra bölgeye gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri, araç ve F.A.’nın cansız bedeni üzerinde çalışma yaptı. Genç kadının bedeni, belediyeye ait cenaze aracıyla morga kaldırıldı. 

    Kaza hakkında soruşturma başlatıldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.