|   | 
  • KENDİNİ YARALAYARAK POLİSE DİRendi


    KENDİNİ YARALAYARAK POLİSE DİRendi
    Kayseri'de kendini bıçakla yaralayarak polise direnen bir kişi, özel harekatçıların müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

     Kayseri'de kendini bıçakla yaralayarak polise direnen bir kişi, özel harekatçıların müdahalesiyle etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. 
    Edinilen bilgiye göre, bekar evinde kalan 3 kişinin sabah erken saatlerde gürültü yapmaları sonucunda komşularının 155'e şikayette bulunduğu öğrenildi. Yapılan şikayet sonrasında daireye gelen polis ekiplerinin, 27 yaşındaki H.V.'nin direnişi ile karşılaştığı bildirildi. İlk gelen polis ekibinin ikna çabalarına olumsuz tepki veren H.V.'nin kendini bıçakla yaralaması üzerine olay yerine 112 ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Uzun süren uğraşlara rağmen ikna edilemeyen H.V.'nin kendi boğazına bıçak dayadığı öğrenilirken, ikna çabaları sırasında bölgeye kalkanlı polisler ve çevik kuvvet ekipleri de sevk edildi. Bir türlü ikna edilemeyen H.V.'nin gözaltına alınabilmesi için olay yerine Özel Harekat ekipleri talep edildi.
    Olay yerine gelen Özel Harekat ekiplerinin de müdahalesiyle H.V., etkisiz hale getirildikten sonra hazır bekleyen ambulansa konularak hastaneye götürüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.