|   | 
  • Kepenk kilitlerini kırarak hırsızlık yapan 4 kişi yakalandı


    Kepenk kilitlerini kırarak hırsızlık yapan 4 kişi yakalandı
    Kayseri'de işyerlerinin kepenk kilitlerini kırarak hırsızlık yaptığı belirlenen 4 kişi, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre Osmanlı mahallesinde bulunan bir işyerinden 9 bin TL, Selçuklu mahallesinde bulunan işyerinden bin TL, Kocatepe mahallesinde bulunan işyerinden 31 bin TL ve Ziya Gökalp mahallesinde bulunan işyerinden 9 bin TL değerinde sigara çalındı. İşyerinin kepenk kilitleri kırılmak suretiyle yaklaşık 50 bin TL değerinde sigara çalınması üzerinde Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda 4 olaya karıştığı tespit edilen şüphelilerin S.K. (25), Z.S. (24), İ.K. (25) ve Ö.S. (27) olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonlarda şüpheliler gözaltına alınırken, aramalarda ele geçirilen 5 TL değerinde 452 paket sigara sahiplerine teslim edildi. 
    Gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.